Logo Het Mmmoment

Over mij

Leer mij hier kennen

Mijn achtergrond als chef-kok

Ik, Hans Jacobs, ben de bezieler van Het Mmm…Moment. Op deze pagina vertel ik u graag kort wat over mezelf en hoe ik mijn traiteurzaak opstartte. Als student liep ik school in Ter Groene Poorte in Brugge. Tijdens mijn studies ging ik regelmatig mee met mijn vader, die kok aan huis was. Hij leerde mij de kneepjes van het vak. Ik deed ook stage in het Nederlandse Oisterwijk bij Cas Spijckers. 

Mijn eerste job vond ik bij ’t Lamshuisje in Lede. Daarna werkte ik onder meer in Het Oud Zandtapijt in Hekelgem, in de directiekeuken van de Belgacom Towers (onder dhr. Goossens) en in het Rainbow Hotel in Diegem (nu Olav Thon Hotels). Van 2001 tot 2021 was ik tewerkgesteld als chef-gerant. Intussen heb ik dus al meer dan 20 jaar ervaring in de horeca.

Contacteer ons
Hapjes
Assortiment hapjes
Paella
Assortiment hapjes
Hans Jacobs
Team
Paella
Volgens uw favoriete smaken

Hoe ik mijn traiteurzaak startte

Ik speelde al enkele jaren met het idee om mijn culinaire kunsten ten dienste van het volk te stellen. Avondjes op restaurant begonnen namelijk steeds duurder te worden. Daarom begon ik met een eigen traiteurzaak

Ik kook bij mensen aan huis en dien mijn gerechten vervolgens op: twee voor de prijs van één dus. Mijn zaak run ik met enig professionalisme. Dat wil zeggen dat ik alle aankopen doe, de gerechten in uw keuken bereid, ze serveer en achteraf de afwas doe. Het drankengedeelte laat ik aan u over. Als u echter tips zou willen, zou ik het een eer vinden om u in uw keuze te mogen bijstaan. 

Let erop dat ik zonder vaste menu’s werk. Ik kan wel altijd een aangepast voorstel naargelang uw favoriete smaken doorsturen. Gelieve mij daarvoor telefonisch of via mail over aan te spreken. Om te besluiten zou ik zeggen: laat de lekkernijen tot u komen!

Een traiteur onder de arm nemen voor uw feest?

Maak dan vandaag nog een afspraak!
Ik wil een afspraak